Victor Mattssons mål räckte inte när Frändefors föll

Frändefors blev besegrade av Bengtsfors på hemmaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 3-4 (0-3).

ANNONS
|
Frändefors IF herr förlorade mot Bengtsfors IF

– Första 45 minuter är vi för långt ifrån och det är i stort sett spel mot ett mål. I andra halvlek visar vi att vi inte viker ner oss och nu är det nästan bara spel mot Bengtsfors mål. Vi hämtar ikapp till 3-3 och det är vi som är närmast 4-3. Dessvärre gör de mål på frispark med 5 minuter kvar, tyckte Frändefors spelande tränare Victor Mattsson, efter matchen.

Mattias Gustavsson blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål efter 86 minuter.

Bengtsfors började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Rasmus Bergström till.

Bengtsfors ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Mattias Gustavsson på straff, i nionde minuten.

Bengtsfors gjorde 0-3 i 38:e minuten, när Noel Robert Lindelo Mattsson slog till. Direkt efter pausen gjorde Victor Mattsson mål och reducerade åt Frändefors.

I 69:e minuten reducerade Frändefors Victor Mattsson på nytt.

Frändefors kvitterade till 3-3 i 81:a minuten.

Det matchavgörande målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Mattias Gustavsson återigen slog till och gjorde 3-4 för Bengtsfors.

Det här var Frändefors andra uddamålsförlust den här säsongen.

Både Frändefors och Bengtsfors har nu sex poäng, när Frändefors spelat fyra matcher, och Bengtsfors tre matcher.

Nästa motstånd för Frändefors är Ärtemark. Lagen möts torsdag 30 maj 19.00 på Klockerudsvallen.