Frändefors räckte inte till mot IFK Åmål på bortaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll.

|
IFK Åmål vann mot Frändefors IF herr

Matchen på lördagen slutade 3-2 (1-0) till IFK Åmål.

Frändefors spelande tränare Victor Mattsson kommenterade matchen:

– Vi möter ett lag som har några individuellt duktiga spelare som utnyttjar de få misstag vi gör i matchen. Dessvärre gör de 3-2 i 88:e och vi lyckas inte kriga oss tillbaka en gång till.

Anton Bergmark slog till efter 88 minuter och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

IFK Åmål tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Igor De Amorim Domingues. Frändefors kvitterade till 1-1 i 48:e minuten.

I 55:e minuten slog Hamza Chihadeh till, och gav IFK Åmål ledningen.

I 72:a minuten kvitterade Victor Mattsson för Frändefors.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Anton Bergmark slog till och gjorde 3-2 för IFK Åmål.

Det här betyder att IFK Åmål nu ligger på andra plats i tabellen, och Frändefors är på fjärde plats.

Frändefors tar sig an Bengtsfors i nästa match hemma fredag 17 maj 19.00.