Seger för Kroppefjäll mot Åsebro efter stark andra halvlek

Efter en mållös första halvlek, tog Kroppefjäll hem segern i matchen i division 4 Dalsland/Bohuslän norra dam mot Åsebro efter en stark andra halvlek.

ANNONS
|
Kroppefjälls IF dam vann mot Åsebro IF dam
Kroppefjälls IF dam vann mot Åsebro IF dam

Tisdagens match slutade 3-0 till Kroppefjäll.

– Dominant match och insats av laget där vi gör mycket saker bra i hur vi vill spela vår fotboll. Många passningar inom laget och fina kombinationer som vi gör bra idag. Vi höjer tempot ytterligare i andra halvlek både med och utan boll och då hänger de inte med i vårt spel. Glad över segern och nöjd med att verkligen alla 16 spelare i matchtruppen bidrar till det, kommenterade Kroppefjälls huvudtränare Andreas Sjöblom efter matchen.

Åsebros tränare Jörgen Nordquist tyckte så här om matchen:

– Det är en tråkig förlust mot Kroppefjäll där vi inte riktigt får till vårt spel och rutinerna hos Kroppefjäll som är ett äldre lag märktes under matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Isabelle Pettersson till och gav Kroppefjäll ledningen.

I 68:e minuten nätade Emma Karlsson, och gjorde 2-0.

Kroppefjäll gjorde också 3-0 genom Lisa Jansson i 71:a minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

För Kroppefjäll gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Åsebro är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Kroppefjäll är Strömstad. Lagen möts söndag 9 juni 16.00 på Strömsvallen. Åsebro tar sig an Strömstad borta lördag 1 juni 16.00.