Scott fixade kryss i 89:e minuten för Rosseröd mot Ed

Rosseröd gick mot förlust när laget på lördagen mötte Ed i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll på Hedevallen.

ANNONS
|
Rosseröds IK spelade lika mot Eds FF

Bortalaget hade ledningen med 2-3 i slutet av matchen, men i 89:e minuten slog Kevin Scott till och gjorde 3-3 och räddade en poäng för Rosseröd.

– På träning händer det att man kör tre hörnor ger i stället en straff. Idag var det tre klara straffar som till slut ger en straff. Så nog är det en väldigt skön poäng som vi kämpar oss till här på Hedevallen. Vi visar hjärta och viker inte ner oss, kommenterade Rosseröds tränare Bobo Johansson.

Det var Rosseröds sjätte match i rad utan seger.

Ed fick en bra start på matchen. Pontus Johannesson slog till, redan i åttonde minuten.

Rosseröd kvitterade till 1-1 i 18:e minuten, när Tobias Andreasson slog till.

Ed tog ledningen på nytt i 34:e minuten, när Joel Sundberg fick träff. Det dröjde till den 72:a minuten innan Adam Johansson ökade ledningen.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Rosseröd genom Alvin Lundgren Söderberg.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Kevin Scott slog till och gjorde mål på straff för Rosseröd. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Rosseröd har två oavgjorda och tre förluster och 6–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ed har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 15–6 i målskillnad. Det här var Rosseröds andra oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Ed nu ligger på tredje plats. Rosseröd är på elfte plats.

Nästa motstånd för Rosseröd är Högsäter. Lagen möts tisdag 25 juni 19.15 på Hedevallen. Ed tar sig an Henån/Gilleby borta onsdag 19 juni 19.30.