Noel Robert Lindelo Mattsson tvåmålsskytt för Bengtsfors i segern mot Fengersfors

Bengtsfors vann mötet med Fengersfors borta med 4-2 (2-0) på fredagen i division 5 Dalsland herr i fotboll.

ANNONS
|
Fengersfors IK förlorade mot Bengtsfors IF

Bengtsfors tränare Anders Johansson:

– Vi gör en väldigt bra första halvlek och leder med 0-2. I andra gör FIK ett tidigt mål och det blir match igen. En jämn andra halvlek men tycker vi vinner rättvist. Mamoon Othman och Noel Matsson mycket bra i Bengtsfors.

Bengtsfors gjorde första målet. Mattias Gustavsson gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 33:e minuten, när Noel Robert Lindelo Mattsson hittade rätt. Direkt efter pausen gjorde Ibrahim Tahini mål och reducerade åt Fengersfors.

I 69:e minuten slog Noel Robert Lindelo Mattsson till ännu en gång, och gjorde 1-3.

I den 75:e minuten reducerade Robin Andersson för Fengersfors. Mer än så blev det dock inte för Fengersfors.

2-4-målet kom med en minut kvar att spela, när Leopold Magnusson Ek slog till och gjorde mål. 2-4-målet blev matchens sista.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Fengersfors med 4-1.

Nästa motstånd för Fengersfors är Frändefors. Bengtsfors tar sig an IFK Åmål hemma. Båda matcherna spelas fredag 3 maj 19.00.