Mål av Johan Jensen och Albin Sundström – men förlust för Bäckefors

Bäckefors fick se sig besegrat i mötet med Bengtsfors på hemmaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll, med 2-3 (2-2).

ANNONS
|
Bäckefors IF förlorade mot Bengtsfors IF

– Tungt att förlora denna match. Vi krigar på bra matchen igenom och jag tycker vi är värda en poäng idag, tyckte Bäckefors tränare Patrik Strand, efter matchen.

Simon Johansson blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 84 minuter.

Bäckefors fick en bra start på matchen. Johan Jensen slog till, redan i 18:e minuten.

Bengtsfors kvitterade till 1-1 i 27:e minuten, när Noel Robert Lindelo Mattsson hittade rätt.

Bäckefors tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Albin Sundström.

Bengtsfors kvitterade till 2-2 i slutet av första halvleken, genom Lucjusz Marek Gawlas. I den 50:e minuten blev Bäckefors Magnus Blomberg utvisad.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Simon Johansson. Johansson fullbordade därmed Bengtsfors vändning.

Det här var Bäckefors fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Bäckefors stannar därmed på åttonde plats, och Bengtsfors på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Bäckefors är Frändefors. Lagen möts onsdag 12 juni 19.00 på Frendevi IP.