Lisa Jansson nätade i Kroppefjälls förlust

Kroppefjäll fick se sig besegrat i mötet med Strömstad på bortaplan i division 4 Dalsland/Bohuslän norra dam i fotboll, med 1-3 (1-2).

ANNONS
|
IFK Strömstad dam vann mot Kroppefjälls IF dam

– Första halvlek är vi det klart spelförande laget och skapar flera 100% procentiga målchanser som vi inte förvaltar idag. Ganska nöjd med prestationen i stort och det spel vi visar upp i stora delar av matchen, kommenterade Kroppefjälls huvudtränare Andreas Sjöblom efter matchen.

Strömstad startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Elin Billing till.

Kroppefjäll kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Lisa Jansson, i sjätte minuten.

Strömstad tog ledningen på nytt i 24:e minuten, när Charlotta Johansson hittade rätt. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Ines Johander träff och ökade ledningen för Strömstad. 3-1-målet blev matchens sista.

Strömstad stannar därmed på tredje plats, och Kroppefjäll på fjärde plats, i tabellen. Ett fint lyft för Kroppefjäll som låg på åttonde plats så sent som den 11 maj.

Nästa motstånd för Kroppefjäll är Ödsmål. Lagen möts söndag 30 juni 16.00 på Brunnsvallen.