Halvtidsledning blev bara en poäng – när Kroppefjäll gästade HEF Valbo

I halvtid hade Kroppefjäll skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet borta mot HEF Valbo i division 4 Dalsland/Bohuslän norra dam.

ANNONS
|
H.E.F. Valbo BK spelade lika mot Kroppefjälls IF dam

Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i söndagens match, 1-1.

– Vi har ett stort spelövertag hela matchen och spelar en bra fotboll, men saknar den sista kvalitén för att sätta dit bollen idag på alla målchanser vi skapar. En frispark på slutet gör att de kan kvittera, kommenterade Kroppefjälls huvudtränare Andreas Sjöblom.

Det var Kroppefjälls fjärde match i rad utan seger.

Kroppefjäll gjorde första målet. Ebba Mellander Flodin gjorde målet, redan i sjätte minuten. Med sju minuter kvar att spela kvitterade HEF Valbo genom Sandra Drottz. 1-1-målet blev matchens sista.

Kroppefjäll har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fyra spelade matcher. HEF Valbo har fem poäng.

Nästa motstånd för Kroppefjäll är Eds FF. Lagen möts torsdag 23 maj 19.00 på Bergslätt.