Filip Nilsson målskytt – men Brålanda föll

Brålanda blev besegrade av IFK Uddevalla på hemmaplan i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll, där matchen på lördagen slutade 1-2 (0-2).

ANNONS
|
Brålanda IF förlorade mot IFK Uddevalla

Gästerna IFK Uddevalla gjorde första målet. Jack Cederlund gjorde målet, redan i 20:e minuten.

IFK Uddevalla ökade ledningen till 0-2 på tilläggstid i första halvleken, genom Tim Kenty Ishimwe. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Filip Nilsson och reducerade åt Brålanda. Men mer än så orkade Brålanda inte med.

Det här var Brålandas andra uddamålsförlust den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Brålanda ligger på fjärde plats medan IFK Uddevalla har andraplatsen. Ett fint lyft i tabellen för IFK Uddevalla som så sent som den 23 maj låg på sjätte plats.

Nästa motstånd för Brålanda är Grohed. Lagen möts torsdag 20 juni 19.00 på Sörbyvallen.