Fengersfors startade bra i matchen mot Ärtemark på hemmaplan på fredagen.

ANNONS
|
Fengersfors IK vann mot Ärtemarks IF

Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i division 5 Dalsland herr i fotboll.

Ärtemarks tränare Elis Lindström:

– En klart bättre insats idag från oss. Inte nöjda med förlust men mycket bättre inställning och krigarvilja. Bekir Maloku bra i målet samt Axel Lindström och Benjamin Maloku i backlinjen.

Fengersfors startade matchen bäst och tog ledningen. Eron Hajzeri slog till, redan i tionde minuten.

Laget gjorde också 2-0 i 36:e minuten, när Markus Bryntesson fick träff. Fengersfors gjorde också 3-0 genom Isac Myrberg i 81:a minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Fengersfors har nu tre poäng efter tre spelade matcher, medan Ärtemark är utan poäng efter två matcher.

På lördag 18 maj 13.00 spelar Fengersfors borta mot Bäckefors, och Ärtemark hemma mot IFK Åmål.