En poäng för Brålanda hemma mot Henån/Gilleby

Brålanda låg under med 1-0 mot Henån/Gilleby efter första halvlek på hemmaplan i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

ANNONS
|
Brålanda IF spelade lika mot Henån / Gilleby

I andra halvlek jobbade sig Brålanda in i matchen och tog en poäng, matchen slutade 2-2.

Gästande Henån/Gilleby startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Tim Karebring gjorde målet, redan i tionde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Oscar Larsson träff och kvitterade för Brålanda.

Brålanda tog ledningen i 78:e minuten.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, i 92:a minuten, när Tim Karebring återigen slog till och gjorde mål för Henån/Gilleby. 2-2-målet blev matchens sista.

Brålanda har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 13–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Henån/Gilleby har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 13–7 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Brålanda nu ligger på andra plats. Henån/Gilleby är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Brålanda är Skärhamn. Lagen möts lördag 1 juni 13.00 på Sörbyvallen.