Ebba Karlsson målskytt när Åsebro förlorade

Åsebro förlorade på hemmaplan i division 4 Dalsland/Bohuslän norra dam i fotboll mot Bengtsfors 2, med 1-2 (1-1).

ANNONS
|
Åsebro IF dam förlorade mot Bengtsfors IF lag 2

– Spelarna gör en otroligt bra match, vi får verkligen till det spel som vi strävar efter men Bengtsfors är en jämn motståndare och idag drog vi tyvärr det kortaste strået, kommenterade Åsebros lagledare Evelina Bernhoff.

Isabell Hesselroth stod för Bengtsfors 2:s avgörande mål efter 76 minuter.

Bengtsfors 2 började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Tindra Eriksson till.

Åsebro kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Ebba Karlsson, i tolfte minuten. Isabell Hesselroth gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar.

För Bengtsfors 2 gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Åsebro är på åttonde och sista plats.

Nästa motstånd för Åsebro är HEF Valbo. Lagen möts torsdag 27 juni 17.00 på Ödeborgsvallen.