Brålanda vann mot Rosseröd på Hedevallen

Efter en mållös första halvlek avgjorde Brålanda matchen mot Rosseröd i andra halvlek.

ANNONS
|
Rosseröds IK förlorade mot Brålanda IF

Till slut vann Brålanda lördagens bortamatch i division 4 Bohuslän/Dalsland herr med 3-0.

– Vi spelar bra och kommer till väldigt många målchanser men vi får först utdelning i andra halvlek vilket är gött! Killarna fortsätter kämpa och tror på det vi gör hela vägen och det lönade sig! All eloge till killarna i laget som sliter 90 minuter i värmen, kommenterade Brålandas tränare Ahmed Al-Hadad.

Segern var Brålandas femte på de senaste sex matcherna.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 73:e minuten innan Arber Nikqi gav Brålanda ledningen.

Först med fem minuter kvar att spela ökade Brålanda ledningen genom Abdullahi Isse Adan.

Brålanda gjorde också 0-3 genom Marcus Andersson i 90:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Brålanda ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Rosseröd är på elfte plats. Ett fint lyft i tabellen för Brålanda som så sent som den 19 april låg på åttonde plats.

Nästa motstånd för Brålanda är Henån/Gilleby. Lagen möts lördag 25 maj 13.00 på Sörbyvallen.