Bäckefors tappade ledning och förlorade

Bäckefors hade ledningen i halvtid i matchen mot Färgelanda på bortaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll.

ANNONS
|
Färgelanda IF vann mot Bäckefors IF

Men laget tappade spelet i andra halvlek och förlorade med 1-2 (1-0) i fredagens match på Högalid IP.

– Tungt med ännu en uddamålsförlust. Vi gör en helt okej första halvlek. Men är inte alls med i matchen när domaren blåser igång andra halvlek, kommenterade Bäckefors tränare Patrik Strand efter matchen.

Färgelandas målskyttar var Elias Gunberg och Filip Isbrand Fransson, medan Mattias Bryntesson gjorde målet för Bäckefors.

Förlusten var Bäckefors tredje uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Bäckefors är på åttonde plats.

I nästa omgång har Bäckefors Fengersfors hemma på Bäckevallen, lördag 18 maj 13.00.