Bäckefors tappade ledning och förlorade

Bäckefors hade ledningen i halvtid i matchen mot Tösse på bortaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll.

ANNONS
|
Tösse IF vann mot Bäckefors IF

Men laget tappade spelet i andra halvlek och förlorade med 3-4 (2-1) i lördagens match på Mossängens IP.

– Vi kommer inte alls upp i nivå idag. Får inte igång spelet, varken det långa eller korta. Samtidigt som Tösse är snäppet hungrigare. Dem vinner rättvist, kommenterade Bäckefors tränare Patrik Strand.

Bäckefors startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Johan Jensen till.

Tösse kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Nahuel Jeremias Romero slog till.

Bäckefors tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Samuel Kolyaei Hesselroth. Direkt efter pausen nätade Mattheus Thorin och kvitterade för Tösse.

I den 73:e minuten gav Tommie Magnusson Tösse ledningen.

I 74:e minuten ökade Tommie Magnusson ledningen ytterligare.

Reduceringen till 4-3 kom på övertid, när Kristoffer Jansson slog till och gjorde mål för Bäckefors. Mer än så blev det dock inte för Bäckefors.

När lagen möttes senast slutade det oavgjort, 2-2.

Nästa motstånd för Bäckefors är Håfreström. Lagen möts lördag 4 maj 13.00 på Bäckevallen.