Skadegörelsen vid Rådavallen fortsätter - fönster krossades

Två nätter i rad har några ovälkomna öster på Rådavallen härjat runt och slagit sönder fönster för Melleruds IF till idrottshuset.
– Så fruktansvärt onödigt. Man blir arg och ledsen, säger Ingmar Johansson, ordförande för Melleruds IF.

ANNONS

Första besöket skedde natten till tisdagen då flera rutor i ett fönster i huset slogs sönder.

Natten till i dag, onsdag, var det dags igen. Då var förövarna på plats och krossade flera rutor i ett annat fönster. Dessutom hade också man också klottrat på en vägg.

”Ren förstörelselust”

– Det handlar om ren lust att förstöra. Det finns galler bakom fönstren och det måste de ha sett att det inte går att ta sig in. Det här är helt åt skogen, säger Ingmar Johansson.

Han säger också att det känns frustrerande att skadegörelse drabbar en ideell förening som Melleruds IF som vanligtvis kämpar för att få ekonomin att gå hop samtidigt som man har stor verksamhet för ungdomar.

Skadegörelsen är polisanmäld och en patrull var under onsdagseftermiddagen på plats för att undersöka om det går att säkra spår efter gärningsmännen.

LÄS MER:Inbrott och skadegörelse på Rådavallen – tjuvar krossade serveringsluckan

Inte första gången

Det är inte länge sedan Melleruds IF drabbades av skadegörelse och inbrott. Det skedde natten till i lördags då förövarna tog sig in i kioskbyggnaden genom att krossa glaset på serveringsluckorna och stal godis och dricka för ett värde av 500 kronor.

Nu hoppas föreningen och polisen att få in tips på vilka som kan ligga bakom skadegörelsen.

– Förhoppningsvis har någon gjort iakttagelser som gör att vi kan får slut på det här ofoget, säger Ingmar Johansson.