AnnaSara Perslow är inflyttningslots för projektet Hitta hem i Dalsland.
AnnaSara Perslow är inflyttningslots för projektet Hitta hem i Dalsland. Bild: Tommy Löfgren/Bodil Bergqvist

Hon har hittat hem i Dalsland – nu ska hon lära andra

Nu ska fler upptäcka Dalsland som en plats att flytta till och leva det goda livet. Det är andemeningen i projektet Hitta hem i Dalsland. Nyanställd inflyttningslots är AnnaSara Perslow.

ANNONS
|

Hon får en central roll i projektet och ska bland annat ha huvudansvaret för marknadsföringen.

Från Steneby

AnnaSara Perslow är född och uppvuxen i Steneby, Bengtsfors. Förutom kompetens inom kommunikation, strategi och kampanjarbete har hon varit verksam i politiska sammanhang.

Hon kommer närmast från ett jobb som verksamhetschef för Centerpartiet i Västra Götaland.

Samverkan är ett nyckelord för projektet med en sammanhållen marknadsföring av landskapet. Vidare en samordnad inflyttningsservice i kommuner och samverkan ned lokala aktörer. Organisationen för projektet är dock inte helt klar ännu.

Det goda Dalsland har

– Det är verkligen dags att fler upptäcker allt det goda som Dalsland har att erbjuda. Här finns de beståndsdelar som många efterfrågar idag, ett rikare och i många fall lite lugnare liv med både natur och kultur alldeles runt hörnet. Att få möjligheten att lägga min kraft på att få fler att hitta Hem till Dalsland, det kan inte kännas bättre, säger AnnaSara Perslow i ett pressmeddelande.

Bakom projekt står Dalslandskommunerna och Vänersborg, Västra Götalandsregionen, civilsamhället, näringslivet och kulturaktörer. Målet är att stärka landskapets attraktivitet under parollen Hitta hem i Dalsland.